Om oss.

Det här är Bryggkompaniet

Bryggkompaniet grundades 1987 och ägs och drivs av familjen Bjurström. Namnet Ösmo Schakt AB, bolagets första namn, vittnar om att kärnverksamheten i begynnelsen bestod av entreprenadarbeten. Under åren kom verksamheten utvecklas till att i huvudsak omfatta marina entreprenadarbeten och bryggbyggnationer. Därför beslutade sig familjen för att år 2006 ändra bolagets huvudinriktning och byta namn till Bryggkompaniet i Mälardalen AB. Uppdragsgivarna har därefter blivit allt fler och arbeten utförs idag långt ifrån hemmabasen och hemmahamnen i Nynäshamn.


Bryggkompaniet är idag ett av få företag i Sverige som erbjuder en helhetslösning och totalentreprenad för brygg- och kajanläggningar. En nyfikenhet och ett stort intresse tillsammans med höga ambitioner bidrar till inovativa lösningar och ständiga förbättringar och  kontinuerlig utveckling av både produkter och tjänster.


Med en omtanke om dig som kund utförs alla arbeten med en vilja att leverera kvalitet, skapa bra funktion och med leveranstrygghet som mål. Årligen bygger och levererar Bryggkompaniet cirka 4000 kvadratmeter fasta och flytande bryggor till kommuner, marinor, båtklubbar och privatpersoner.

Förfrågningar
info@bryggkompaniet.se
Ekonomi
lena@bryggkompaniet.se

Skeppare och projektledare
robin@bryggkompaniet.se

Avtal och juridik

max@bryggkompaniet.se

VD, Övriga frågor
tommy@bryggkompaniet.se